Александра Сърчаджиева прави скандални и драматични разкрития от личния си

...
Александра Сърчаджиева прави скандални и драматични разкрития от личния си
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева със скандални разкрития за майката на Ласкин

Александра Сърчаджиева прави скандални и трагични разкрития от персоналния си живот, свързани с хората от най-близкото ѝ обграждане. Факти от житейските несгоди и нещастия на актрисата тя споделя в пиесата "На живо ".

Тя е основана под драматургичното перо на Яна Борисова, която написва творбата по мъчителните откровения и изповед на самата Алекс.

Една от най-трагичните фамилни драми на Александра е нежеланието на татко ѝ - артиста Йосиф Сърчаджиев, да я допусне покрай себе си. Надеждата един ден той да я одобри под крилото си към момента не е угаснала у нещастната щерка и тя мощно се надява, че ще пристигна ден, в който той самичък ще пожелае да я потърси и да се запознае с внучката си София - плод на любовта сред Алекс и починалия ѝ брачен партньор - артиста Иван Ласкин.

"Когато преди доста време с Йоско се засякохме инцидентно във Военния спектакъл, той подмятна, че ще ми звънне, само че не посочи през коя година ", горчиво иронизира Алекс, която от дълго време върви по стъпките на родителите си - Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, утвърждавайки себе си като една от най-талантливите ни актриси.

За жал Сърчаджиев не е единственият непосредствен човек на Александра, който не се интересува от личната си рожба. Оказва се, че майката на Ласкин също не демонстрира никакво отношение и угриженост към внучката си.

"Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я осъждам. Родителите на Иван се развеждат от дълго време. От втория брак майка му има един наследник. Баща му Славчо, който умря малко преди Иван, има момче и момиче. Както споделяше Иван, те са тримата братя и златната ябълка ", споделя болката си Александра пред таблоида „ Галерия “.

Премиерата на "На живо " се състоя на 15 юни, на откритата сцена във Военната академия, като част от театралния фестивал "София моно ". Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред феновете излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР