Александра Сърчаджиева прави последни репетиции преди премиерата на спектакъла „На

...
Александра Сърчаджиева прави последни репетиции преди премиерата на спектакъла „На
Коментари Харесай

Няма да изтрия нищо от живота си: Алекс Сърчаджиева - slava.bg

Александра Сърчаджиева прави последни подготовки преди премиерата на спектакъла „ На живо “, в който разкрива някои от най-драматичните и трагични мигове в живота си: гибелта на майка си – огромната актриса Пепа Николова, и на брачна половинка си – непослушното и надарено момче на киното и театъра Иван Ласкин.
„ Много се вълнувам. Всичко стартира като фантазия, като очакване нещата да се случат. А в този момент доста ме е боязън дали ще се оправя. Наистина желая да покажа себе си - с моите борби. Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които в никакъв случай не съм казвала. Правя го, с цел да оказа помощ на себе си чисто прочувствено. Обаче имам вяра, че ще оказа помощ и на някой различен “, показа Сърчаджиева в съботно-неделните си гостувания в малките екрани.
„ Човек би трябвало да е наясно, че постоянно има някой различен, на който му се случват доста по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки неговите нещастия са най-гадни, само че в последна сметка това е животът, животът е колело – един път си горе, различен път – долу. Не знам какво значи да надмогнеш страданието. Болката остава вечно, просто човек се научава да живее с нея. Това, че времето лекува, съгласно мен са цялостни нелепости. Когато някой ти липсва, това е за цялостен живот “, безапелационна е Сърчаджиева.
“Ще покажа моите падения и битките, които съм водила. Нищо няма да изтрия от живота си. Защото всичко, което ми се е случило до този миг, е част от една по-голяма история. Никой не знае по какъв начин тя ще продължи и по кое време ще завърши. Но това е моята история и аз не желая нищо да изтрия от нея. Всичко, което ми се е случило, е трябвало да ми се случи. Всичко, през което преминавам, е тъй като би трябвало да мина ", споделя още дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.
Премиерата е на 15 юни на откритата сцена във Военната академия в афиша на театралния фестивал "София моно ". Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред феновете излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР