Александра Сърчаджиева и Светломир Радев, който гледаме като екстравагантния директор

...
Александра Сърчаджиева и Светломир Радев, който гледаме като екстравагантния директор
Коментари Харесай

Майките си признават за изневерите в новия епизод на „Господин Х и морето“

Александра Сърчаджиева и Светломир Радев , който гледаме като екстравагантния шеф в „ Господин Х и морето “, гостуваха на. Заради пътен случай, Александра се появи в студиото с леко забавяне, само че успокои всички, че е добре. „ Казах и на другата жена, че бързам с цел да приказвам за сериала и тя ме разбра “, сподели с присъщата си усмивка актрисата.

„ Сашка е страхотна, даже измисли една от сцените и съгласно мен става за режисьор. Иначе моят воин живее в един личен свят. Завършен конформист. Такива хора има на много високи позиции в страната “, описа Светломир Радев и добави „ за мен това е дебют и се надявам да продължава все по този начин, тъй като отзивите за сериала са страхотни “, приключва шефът на елитното учебно заведение, чиято визия за себе си внезапно се разминава с действителността. Смята се за непоколебим, праволинеен и недопечен водач, само че в реалност разрешава майките и Хамелеона да го управляват.
 Светломир Радев NOVA
„ Хората имат потребност от подобен сериал. Той е фамилен и разтоварващ. Всички знаем какъв брой е мъчно, тъй че с нас могат да се забавляват. Ще ви издам и една загадка, майките на следващия ден вечер ще си признаят, че са изневерявали на мъжете си, само че дали ще стане ясно, че е било с един и същи мъж? Ще би трябвало да гледате “, показа за идната серия Александра.

се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР