Александра Жекова грабна три награди на стилна церемония по закриването

...
Александра Жекова грабна три награди на стилна церемония по закриването
Коментари Харесай

Жекова с три награди за края на сезона

Александра Жекова сграбчи три награди на стилна гала по закриването на ски сезона в комплекс „ Парадайз “, на която бе водеща дружно с Георги Бобев, зам.-председател на федерацията. За спортното си дългоденствие най-хубавата ни сноубордистка получи почетен плакет от шефа на родната централа Цеко Минев. На зимната олимпиада Пьонгчанг 2018 тя записа 4-ото си присъединяване на игрите, на които приключи шеста. Сани бе удостоена и със значка на МОК за представянето си в Република Корея през февруари, като оценката й бе връчено от проф. Пенчо Гешев, зам.-председател на БОК. Националката и нейният татко и треньор Виктор Жеков получиха и дарове от Мтел.

Водещата ни алпийка Мария Киркова и ски бегачът Веселин Цинзов също бяха отличена за за неповторимите си кариери. В Пьонгчанг тя кара на 4-та олимпиада, а той на трета.
А с парични награди от Fibank си потеглиха Алберт Попов, бронзов медалист в гигантския слалом от международното за младежи в алпийските ски, и неговият треньор Иво Борисов. Бонусите им бяха връчени от Илона Станева, шеф “Маркетинг и реклама “ на банката.
Проектът „ Научи се да караш ски “ тази година отбелязва 10-та годишнина. За този интервал 30 000 деца са получили първите си уроци в „ белия “ спорт. Главният секретар на министерството Асен Марков получи от федерацията приз за изключителна поддръжка от страна на страната.
По традиция бяха наградени и юбиляри. Сред тях бе и Иван Лебанов, първият ни медалист от зимни игри Лейк Плесид 80, който празнува 60-годишнина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР