Александра Гърдева от „Ергенът” е новото рекламно лице на чайовете

...
Александра Гърдева от „Ергенът” е новото рекламно лице на чайовете
Коментари Харесай

Сашка от Ергенът хвана за чатала Илиян на Джулиана Гани

Александра Гърдева от „ Ергенът” е новото рекламно лице на чайовете на Илиян Найденов, по-известен като някогашния мъж на Джулиана Гани. Има клюки, че двамата са си освен това от другари, само че за момента Илиян отхвърля да има връзка с брюнетката. На един от фрагментите риалити героинята и някогашният мъж на силиконката се държат за ръка, като дланта на Сашка е до чатала на мачото, видя Lupa.bg. Фитнес инструкторът даже отпразнува рождения си ден в компанията на Гърдева. На фрагментите от празненството двамата театралничат в прегръдка, необятно усмихнати и държейки се за ръце.



„ Партито беше ужасно. Радвам се, че чествах заобиколен от доверени и потвърдени хора. Някои от тях няма да видите на фотосите, само че им благодаря, че застанаха до мен, както на рождения ми ден, по този начин и в компликациите обратно във времето “, написа мускулестия юначага от Монтана.

Припомняме, че връзката сред Джулиана и Илиян стартира по еднакъв метод – откакто той я предложения да му е рекламно лице на книгата, а след това се залюбиха, като даже подписаха брак и им се роди дете. Днес Гани и Найденов не са в положителни връзки и мачото даже ще съди някогашната си, че популяризира неистини по него адрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР