Александра Фейгин вече е насочила вниманието си към Олимпийските игри

...
Александра Фейгин вече е насочила вниманието си към Олимпийските игри
Коментари Харесай

Александра Фейгин: След Олимпиадата в Пекин ми трябваше морална почивка от спорта

Александра Фейгин към този момент е насочила вниманието си към Олимпийските игри в Милано и Кортина д`Ампецо през 2026 година. Най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне призна, че е имала потребност от отмора след Игрите в Пекин през 2022 година.

„ След Олимпиадата в действителност ми трябваше една морална отмора от спорт и от всичко, тъй като като постигнеш една своя цел и фантазия от дете, имаш подобен миг, в който не знаеш в този момент какво да правиш “, стартира фигуристката.

Александра Фейгин към този момент е намерила новата си фантазия, която я стимулира.

„ Отново да представям България на Олимпийските игри и естествено бих желала, в случай че вляза в моята топ форма, да извърша четворен скок, само че има още много работа дотогава “, прибавя ти.

В края на предходната седмица Фейгин се класира 16-а на европейското състезание във Финландия.

„ Наистина съм доста удовлетворена от моето показване, тъй като и в двете стратегии на позволих забележими неточности “, сподели още Фейгин.

Тази седмица Александра ще започва на интернационалния шампионат „ София Трофи “, а през март е най-важното съревнование за сезона – международният шампионат в Япония.

„ Като пропуснах цяло лято подготовка, доста мъчно ми се отдаваше да вляза във форма. Аз към момента влизам във форма, не съм в съвършената, само че виждам светлина в тунела за международното да вляза в топ форма “, приключи Александра Фейгин.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР