Александър Зверев достигна до 1/4-финалите на първия турнир за годината

...
Александър Зверев достигна до 1/4-финалите на първия турнир за годината
Коментари Харесай

Световният №7 разочарован от представянето си на Australian Open

Александър Зверев доближи до 1/4-финалите на първия шампионат за годината от Големия шлем. Въпреки това свое достижение германецът показа, че не е удовлетворен от себе си. Саша играе измежду най-хубавите 8 в Мелбърн за втора поредна година, само че това не удовлетворява по-малкия от двамата братя Звереви.

Победителят от Финалите на ATP от 2018 година изисква повече от себе си и се надява на по-добри резултати в идващите шампионати.

„ Не съм удовлетворен от представянето си в Австралия. Искаше ми се този път да съумея да мина 1/4-финалите, само че не се получи. Вярно е, че изгубих от най-хубавия и международен №1, само че несъмнено считам, че в мача против Джокович имах положителни шансове. Не използвах опциите си и почтено казано съм отчаян. Все отново за следващ път видях, че мога да се измервам с най-големите в тениса и това ми дава убеденост и успокоение. Искам доста повече в идните шампионати “, съобщи той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР