Александър Зверев (Германия) продължи победната си серия на родна земя

...
Александър Зверев (Германия) продължи победната си серия на родна земя
Коментари Харесай

Зверев получи специална изненада след нова победа в Кьолн

Александър Зверев (Германия) продължи победната си серия на родна земя в Кьолн и се класира за четвъртфиналите на втория следващ шампионат " bett1HULKS Indoors " с награден фонд 271 345 евро.

Зверев, който през предходната седмица завоюва купата в първата конкуренция в града, надви във втория кръг над австралиеца Джон Милман с 6:0, 3:6, 6:3 след съвсем два часа игра, с цел да запише пети следващ триумф.

По време на изявлението след мача той получи специфична изненада от талисмана на шампионата - кучето Барни, което влезе на корта, с цел да го поздрави.

“Сега моето куче ще ревнува”, съобщи Зверев с усмивка.

Финалистът от Откритото състезание на Съединени американски щати през предишния месец реализира 11-а победа в последните си 12 мача на твърди кортове.

Зверев позволи цели 10 двойни неточности, а след безапелационния първи сет, той позволи ранен пробив и закъснение от 0:3, което не съумя да навакса до края на втората част. В третия сет германецът дръпна с 4:1 и удържа задатъка си.

" В първия сет играх безгрешно, само че по-късно изгубих централизация при започване на втората част и това обърна мача. Джон е добър състезател, който е посочил, че може да побеждава топ тенисисти. Срещу него не би трябвало да се позволява никакво разпределяне. Мисля, че и сервисът ми не вървеше по този начин добре. Но въпреки всичко стигнах до успеха, от което съм удовлетворен ", разяснява Зверев.

На четвъртфиналите той ще играе против номер 8 Адриан Манарино (Франция), който отстрани сърбина Миомир Кецманович с 6:3, 6:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР