Александър Йорданов Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНАЛАГА СЕ ДА ПОВТОРЯМнозина очакват

...
Александър Йорданов Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНАЛАГА СЕ ДА ПОВТОРЯМнозина очакват
Коментари Харесай

Промяна към добро има, когато няма „Промяна“

  Александър Йорданов Снимка: фейсбук
Александър Йорданов, фейсбук

НАЛАГА съдебна експертиза ДА ПОВТОРЯ

Мнозина чакат нарастване на заплати и пенсии. Няма неприятно. Но това по принцип се случва, когато НЯМА ПРОМЯНА. Тогава животът е естествен и е обикновено приходите да се усилят и инфлация да не ги подяжда. Пример. Сравнете приходите на българите преди и след така наречен Голяма смяна на 9 септември 1944 година Лесно ще се убедите, че преди, когато животът е бил естествен, приходите на българските жители са били в пъти по-високи от тези при настъпилата „ смяна “. Днешната „ смяна “ донесе безпорядък, дестабилизация и рецесия и няма по какъв начин да порастват заплати и пенсии. Такъв шанс при „ смяна “ може да огрее единствено приходите на депутатите и министрите. И към този момент две години ги огрява. Ако тия, които мааха гащи по жълтите павета, това са желали, то е ясно, че са го постигнали. Имаме я „ смяната “. Цялата. Но за какво тогава оставам с усещането, че народът е неудовлетворен?
Ще повторя. Промяна към положително има, когато няма „ Промяна “.

– – –

ЗА БЮДЖЕТА

Ако не желаеме да ни се случи това, което ни се случи през 1995-1997 година, когато управляваше Българска социалистическа партия, то е съдбовно значимо служебното държавно управление ДА НЕ ВНАСЯ БЮДЖЕТ ЗА 2023 година А младите, които не знаят, какво ни се случи, когато управляваше тандемът Виденов – Гечев, дано да си създадат труда да прочетат.
Да се хванеш на въдицата на Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България за внасяне на държавния бюджет от служебното държавно управление значи, че искаш неприятното на България.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР