Александър Поветкин демонстрира самочувствие преди утрешния бой с Антъни Джошуа

...
Александър Поветкин демонстрира самочувствие преди утрешния бой с Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Поветкин: По-силен съм, отколкото бях в мача с Кличко

Александър Поветкин показва самочувствие преди утрешния пердах с Антъни Джошуа на стадион „ Уембли “. Залогът са шампионските трофеи на британеца в тежка категория.
„ В доста добра форма съм – разгласи Поветкин. – Антъни е един от най-силните боксьори, само че и аз съм мощен. Когато се бих с Владимир Кличко бях по-слаб и се намирах в недобра физическа форма, само че в този момент не не по този начин. “

Опасения за изхода от срещата изрече и Еди Хърн, управител на британеца.
„ Александър е добре квалифициран, олимпийски първенец, само че и има повече опит “, призна Хърн.
39-годишният Поветкин е с актив от 34 победи, от които 24 с нокаут и загуба от Кличко преди 5 година А Джошуа (28 г.) е с 21 триумфа, от тях 20 с нокаут и до момента не е губил.

Същевременно Международния олимпийски комитет (МОК) подвигна още веднъж жълт картон на Международната федерация по бокс (АИБА), като приканиха кандидатурата на Гафур Рахимов, краткотрайно изпълняващия функционалностите на президент, да не бъде издигана на изборното заседание на 3 ноември в Москва. Узбекът е подозиран в проведена престъпност. От МОК заплашиха, че в противоположен случай това ще заплаши съхранението на този спорт в олимпийската стратегия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР