"Александър Паунов напуска парламентарната група на "БСП за България", той

...
"Александър Паунов напуска парламентарната група на "БСП за България", той
Коментари Харесай

Нинова гони Александър Паунов от парламентарната група на БСП

"Александър Паунов напуща парламентарната група на "БСП за България ", той не е член на Българска социалистическа партия и диалогът му с Божков не ни ангажира. " Това съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова по време на конференция в централата на партията.

"Във връзка с показаните през днешния ден от прокуратурата записи на диалози, в които взе участие нашият съдружен сътрудник Александър Паунов, желая да кажа, че той не е член на Българска социалистическа партия. Той е ръководител на друга партия, която е в обединението "БСП за България ". Разговорът на Александър Паунов не ангажира по никакъв метод нито партията Българска социалистическа партия, нито парламентарната група на "БСП за България ". Никой няма право да използва Българска социалистическа партия за свои персонални или корпоративни ползи. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Паунов, той удостовери диалога. Още през днешния ден подава заявление за овакантяване на парламентарната група на "БСП за България ", посочи Нинова.

От думите ѝ стана ясно, че той ще остане самостоятелен народен представител.

Реакцията на алената лидерка идва откакто по-рано през днешния ден държавното обвиняване оповести записи на телефонни диалози сред Паунов и обвинения предприемач Васил Божков, в които те разискват антиправителствените митинги от последните дни.

"Комунистическата партия на България ", ръководена от Паунов е част от лявата коалиция, водена от Българска социалистическа партия, от повече от двадесет години. Паунов е бил народен представител в 39-о, 40-ото, 42-то и настоящето 44-ото Народно заседание.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР