Александър Овечкин вкара втори пореден хеттрик, а Якуб Врана се

...
Александър Овечкин вкара втори пореден хеттрик, а Якуб Врана се
Коментари Харесай

Овечкин се развихри и вкара хеттрол във втори пореден мач

Александър Овечкин вкара втори следващ хеттрик, а Якуб Врана се разписа при дузпите за триумфа на Вашингтон с 6:5 над Каролина като посетител. Кепитълс имат 41 точки и водят с 5 преднина в Стобичната дивизия пред Калъмбъс. С днешните три гола той вечеима 28 попадения през сезона, 9 в последните пет мача, както и 13 следващи срещи с точки в тях, подравнен връх от сезон 2006/2007.

Final score powered by @AlarmDotCom: Caps 6, Canes 5 #CapsCanes #ALLCAPS pic.twitter.com/hCDyCSlfoL
— Washington Capitals (@Capitals) December 15, 2018
Травис Бойд и Том Уилсън също се разписаха за защитаващия купата си Вашингтон в постоянното време. Те вкараха три гола в границите на 5:42 минути във втория интервал, с цел да изравнят 4:4. 9:49 минути след началото на третата част Овечкин изведе своите напред за 5:4, а Джъстин Уилямс изравни 6:12 минути преди края на мача за 5:5.

3 GAME GOAL STREAK FOR THE KID @Tboyd93! #ALLCAPS pic.twitter.com/8P5WFH1o8g
— Washington Capitals (@Capitals) December 15, 2018
Себастиан Ахо вкара два гола за домакините и подаде за още два, Туево Теравайнен завърши с гол и два паса, а Джордан Мартинук се разписа в 47-ата минута на срещата, с цел да открие в интерес на Херъкейнс. Иначе отборът търпи шесто проваляне в последните си седем мача и е на 6-а позиция в Столичната дивизия с 31 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР