Александър Маринов засега единствен съветник на служебния премиерАлександър Маринов, който

...
Александър Маринов засега единствен съветник на служебния премиерАлександър Маринов, който
Коментари Харесай

Шефът на стратегическия съвет на Радев - единственият съветник в служебния кабинет

Александър Маринов към този момент единствен консултант на служебния министър председател

Александър Маринов, който е ръководител на стратегическия съвет на президента Румен Радев, е първият консултант, назначен в политическия кабинет на служебния министър председател Гълъб Донев, оповестява " 24 часа ".

Освен тогавашния водач на Българска социалистическа партия - София и соцдепутат в политическия кабинет към този момент са единствено още двама души - шефката на кабинета Нина Колева и представителят на държавното управление Антон Кутев.

Донев още не е определил сектор на Маринов като консултант. Той е политолог и преподава във философския факултет на СУ “Св. Климент Охридски”.
В последните месеци професорът се трансформира в главен представител за желанията на президента Румен Радев, като в множеството си телевизионни изяви подлагаше на критика държавното управление на Кирил Петков и четворната коалиция.

Предсрочни избори са прекомерно евентуални, ръководството е похабило опциите си да продължи и е позволило грешката да не покаже изискваните от политиката такт, въздържаност и самообладание, разгласи той още на 17 юни.

65-годишният консултант е разгласен за помощник на комунистическата “Държавна сигурност”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР