Александър Главчев Според моята (скромна) обща култура нормалните граници на

...
Александър Главчев Според моята (скромна) обща култура нормалните граници на
Коментари Харесай

Ревю: Как Huawei Color Band A2 почти ме прати на кардиолог



Александър Главчев

Според моята (скромна) обща просвета естествените граници на сърдечната периодичност са от 60 до 100 удара в минута. Първото нещо, което направих, откакто за тест получих гривната Color Band A2 бе да опитвам точно опцията ѝ за премерване на сърдечния темп. Меко казано бях леко обезпокоен, когато започнах да виждам стойности под 55 удара в минута при покой… Добро начало!

Прочетете още: Xiaomi Mi Band 2 – придвижване и здрав сън за масите

По-късно доктор ми показа, че би се тормозил при стойности под 50 удара в минута. По думите му било обикновено хората, извършващи постоянно физическа интензивност, да имат по-нисък пулс. Ето, че научих нещо ново…

Описание
Иначе самата Huawei Color Band A2 е второ потомство интелигентна гривна на китайския производител. Тя видя бял свят в средата на предходната година и главното изобретение в нея е прибавянето на 0,92-инчов сензитивен на досег OLED екран.

Компанията дава обещание до 18 дни живот на батерията в режим на изчакване и до 9 дни при постоянна приложимост. Устройството не е предопределено за гмуркане, само че може да оцелее случайно заливане с течност. Имайки поради, че то се нарежда като финтнес артикул, то задачата по-скоро е да не го е боязън от по-обилно количество пот.

Гривната се свързва към смарт телефона посредством Bluetooth. Както и своя предходник, главните ѝ функционалности са крачкомер и упоменатото отчитане на сърдечен темп. Устройството може още да пресмята изгорените калории и да следи съня, въпреки че правилната работа на тези функционалности съгласно мен е под въпрос. Не на последно място на упоменатият екран могат да бъдат извеждани разнообразни известия. Вместо просто да вибрира при входящо позвъняване или при приемане на известие, към този момент можете да видите кой ви звъни или част от текстовото известие. Това е много комфортно, изключително по време на подготовка.

Зареждането на батерията става посредством нещо като магнитна док станция, на която има два пина. Те контактуват със специфични площадки на гърба на гривната. Зареждането трае към два часа.

1 2
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР