Александър Георгиев, който ще доиграе сезона в Етър като преостъпен

...
Александър Георгиев, който ще доиграе сезона в Етър като преостъпен
Коментари Харесай

Александър Георгиев: Надявам се да се докажа в Етър, за да се върна в ЦСКА

Александър Георгиев, който ще доиграе сезона в Етър като преостъпен от ЦСКА, даде изявление пред уеб страницата на " болярите ", в което изясни детайлности към прекосяването му във Велико Търново.

" Г-н Балъков ми се обади и сподели, че има предпочитание да ме притегли в тима. Преотстъпен съм от ЦСКА до края на шампионата, както и Гълъбов и Колев. С тях доста добре се познаваме от 6-7 години, играли сме дружно при юношите, след това в ЦСКА. Такива са събитията сега, че пристигнах във Велико Търново, с цел да мога да се развия, въпреки всичко съм млад футболист. Надявам се да се потвърдя и да се върна в ЦСКА. Но в този момент пред мен е Етър. Амбициите ми са да се разпределям за тима, ще дам 100 % от себе си да оказа помощ. Ако би трябвало, ще дам и 110 %... ", съобщи футболистът.

" Знам, че конкуренцията е огромна, само че съм пристигнал тук, с цел да се преборя и се надявам да играя. Дано Етър се пребори за първата шестица. Вярно е, че тогава бихме играли единствено против водещите тимове, само че откакто желаеме да се развиваме, това става единствено в огромните мачове ", добави Георгиев.

 Етър: Не бяха малко скептиците при назначението на Красимир Балъков
Етър: Не бяха малко скептиците при назначението на Красимир Балъков

" Вървим в вярната посока ", съобщи членът на УС на клуба Александър Нанков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР