Алекса Ерски, който стана големият победител в Игри на волята“

...
Алекса Ерски, който стана големият победител в Игри на волята“
Коментари Харесай

Алекса с шокираща изповед: Две години с Елица живеем в колата ѝ

Алекса Ерски, който стана огромният победител в „ Игри на волята “ даде първото си изявление след триумфа на финала на надпреварата преди броени дни.

Седемкратният първенец на Сърбия по битка отговори на редица любопитни въпроси в ефира на " На кафе ", измежду които по какъв начин е попаднал в предаването, кои са били най-важните уроци, които е научил във формата, най-големите компликации, с които се е наложило да се оправи и какви са бъдещите му проекти. „ Искам да кажа едно огромно „ Благодаря! “ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е по този начин зрелищен. Изпитвам огромно почитание към Филип ", побърза да означи Алекса.



„ Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с битката в България. Треньорът ми е тук и имам доста положителни спаринг сътрудници. Вече две години живеем в колата на Елица, непрекъснато сме в придвижване. Но имам вяра, че 100-те хиляди ще ни оказват помощ. Моята фантазия беше ние двамата да си намерим наше място “, безапелационен е сърбинът.

Малко по-късно в студиото на „ На кафе “ влезе и обичаната на Алекса - олимпийската медалистка и играч от племето на Непобедимите Елица. Двамата първо попаднаха в разлинчи тимове и бяха изправени един против различен на арената, само че по-късно имаха щастието да се съберат в един тим и да се радват на близката си компания един на различен.

 


„ Гледахме финала в бара на Жени Джаферович. Тя не беше там, тъй като е болна. Но брачният партньор ѝ беше там, както и огромна част от околните за мен участници от „ Игри на волята “. Моят треньор също беше там и се разплака от благополучие. Моето семейство в Белград също се бяха събрали да гледат “, показа още гобемият победител.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР