Алекс Сърчаджиева развълнува много социалните мрежи с това, което призна

...
Алекс Сърчаджиева развълнува много социалните мрежи с това, което призна
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева разплака мрежата


Алекс Сърчаджиева развълнува доста обществените мрежи с това, което призна за щерка си броени дни преди Коледа. Актрисата безусловно изля душата си в пост, в който се обърна персонално към непрежалимия си Иван Ласкин.

Дъщеричката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин - София, стана на 11 години и това бе повода известната ѝ майка да раздруса всички с това, което показа с цялата си страст, написа plovdiv24.bg.





" Тя на 11. Тя е всичко️. Тя е обич, тя е фантазия, тя е орис, тя е мощ, тя е бленуване, тя е гальовен лъх, тя е аромат на косена трева, тя е морската пяна, която ме гали нежно, тя е слънцето, което заран ме допира!!! Тя е всичко, за което съм мечтала!!! Честита да си блага моя СОФИСИМАНИЯ!!! Нямаш визия какъв брой мноооооогооооо те обичам!!! Бъди това което си, а ти благо мое дете си мноооогооо Голям, Смел и Силен човек, в чиято душа се крие цялата любов️️️. Обичам те София Иванова Ласкин. А на теб Иван Ласкин ти благодаря. Знам, че постоянно ще си до нея️ ", написа Сърчаджиева в Инстаграм профила си и проличава, че думите ѝ идват право от сърцето.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР