Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева коментираха с водещата Петя Дикова

...
Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева коментираха с водещата Петя Дикова
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева за фалшивите ваксинационни сертификати

Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева разясниха с водещата Петя Дикова имунизирането против COVID-19. В студиото те направиха и отпратка към изявлението на Петя Дикова от предходната седмица с Фънки, който прикани народа да се имунизира.

По въпроса Алекс и Деси бяха единомислещи, че хората би трябвало да подхващат тази крачка, с цел да може да се върнем допустимо най-бързо към естествения метод на живот.

" Много късно ще му пристигна акъла и тогава ще е доста ужасно " - по този начин Алекс отговори на въпроса на Петя какво ще се случи, в случай че човек с подправен документ за имунизиране реши, че в действителност желае да се имунизира против COVID-19.

Алекс посочи, че до момента в който другите страни отпускат ограниченията, в България за следващ път би трябвало да се стягат.

Последва и проява в студиото, осъществена от експерт, какво би трябвало да се направи, с цел да се окаже първа помощ при приемане на инфаркт.

След всички тези съществени тематики, Деси Бакърджиева прозорливо беше донесла своя домакински кекс. А до момента в който всички се любуваха на сладкото прелъщение, на декор вървеше новата ария на Адел - " Easy On Me ".

Вижте рецептата за кекса на Деси във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР