Алекс Петканова определя себе си като човек отдаден на кариерата Алекс

...
Алекс Петканова определя себе си като човек отдаден на кариерата
Алекс
Коментари Харесай

Алекс Петканова: Не искам прожекторите да са насочени към мен!

Алекс Петканова дефинира себе си като човек предан на кариерата
Алекс Петканова се радва на сполучлива кариера и благополучен фамилен живот. Тя ловко лавира сред служебните задължения и фамилните си отговорности.

За втора поредна година Петканова е и водеща на „Гласът зад кадър“. Това е поредност на „Гласът на България“, която ни показва всичко, което се случва в бекстейджа на предаването по един невероятен метод. В подкаста „Малки разговори“ Алекс споделя, че доста харесва тази своя роля.

Тази година Петканова се усеща много по-уверена и се надява да продължи да радва феновете на онлайн поредицата. Финалът на „Гласът на България“ е тази неделя и Алекс дава обещание той да бъде величествен.

Тя е една от най-следваните персони в обществената мрежа Инстаграм – с над половин милион почитатели, и осъзнава, че това е огромна отговорност. Според нея хората за прекомерно подвластни от обществените мрежи. „Ставаме все по-зависими от лайковете и те ни карат да се усещаме добре, което не е добре“, споделя Петканова.

Тя е безапелационна, че родителите би трябвало да имат надзор върху достъпа на техните деца до обществените мрежи. Според Александра това, на което младите би трябвало да подражават, са „добродетели, а не визия“.

Петканова споделя, че границите в обществените мрежи „не са общоприети“, а зависят от индивида и всеки самичък дефинира какво да покаже на почитателите си. „Просто аз съм решила да демонстрирам живота си, което си носи личните дефекти, тъй че би трябвало да го приема всеки един човек като специалност, а не като че аз съм с нещо по-различна от тях или нещо повече“, споделя водещата.

Александра не крие, че и е мъчно, само че тя съумява да балансира сред професионалните задължения и персоналния живот. Определя себе си като „кариерист човек“ и желае постоянно да е в придвижване.
 Според Алекс Петканова хората стават все по-зависими от лайковете, които получават в обществените мрежи сн. Инстаграм
Според Алекс Петканова хората стават все по-зависими от лайковете, които получават в обществените мрежи сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР