Алекс Иванов безспорно се отличи с физически качества и ясна

...
Алекс Иванов безспорно се отличи с физически качества и ясна
Коментари Харесай

Какво се случва със скандалния Алекс Иванов след "Игри на волята"?

Алекс Иванов несъмнено се отличи с физически качества и ясна тактика, с която целеше едно – да завоюва " Игри на волята ". Е, първичното усещане не всеки път е вярно, а държанието му в сезон 3 на приключенското шоу потвърди точно това. 

Алекс напусна шоуто по абсурден и неприличен метод, тъй като бе един от главните забъркани в сагата на Шампионите, които са си внасяли скрито храна на реката, където им се наложи да постоят дълго време.

Днес Алекс не е доста деен в обществените мрежи. Той живее в Германия и не наподобява да е супер непосредствен с останалите участници от предаването, само че поддържа връзка с Красима и Братоев, с които от време на време вършат live включвания в Instagram.

Виж още: Ето това е " равносметка "! Мартина Юрукова със секси фотоси от всеки месец на 2021 година

Известно е, че Александър е огромен авто почитател и е тест водач. Той обаче не употребява славата, която закупи, с цел да се трансформира и в инфлуенсър, в случай че съдим от последните му изявления в Instagram.

Александър неотдавна обаче е споделил видео от много прелестно жилище, в което най-вероятно живее. Зайчето Тошо пък е най-сладкото нещо в клипчето, а почитатели се чудят за какво Алекс е кръстил по този начин дребното бяло животинче. 

Виж още: Ужас! Още една плеймейтка хваща микрофона, закани се да избухне с дует

А има ли жена в живота на Алекс? На този въпрос е мъчно да се даде безапелационен отговор, тъй като той крие персоналния си живот и на този стадий не е ясно има ли другарка. Ние обаче сме сигурни, че получава много известия от запалени по него последователки.

Изображение: https://www.instagram.com/alex_ivanov769/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР