Алекс Гърдева и Блага Бонбонова бяха супер близки в началото

...
Алекс Гърдева и Блага Бонбонова бяха супер близки в началото
Коментари Харесай

BFF отново? Алекс и Бонбонова се сдобриха на шумно парти

Алекс Гърдева и Блага Бонбонова бяха супер близки при започване на " Ергенът ", само че последователно се отдалечиха. По-точно Благовеста промени отношението си към Алекс, която остана изцяло сама и изолирана от всички девойки. Капитонова се постара да отблъсне всички от психоложката, само че в последна сметка тя отново е недоволна. Без профил в Instagram, без Виктор и без особени плюсове от присъединяване си в риалити предаването.

Виж още: Виктор Стоянов изкарва луди пари, започва лично произвеждане и още...

Междувременно Блага и Алекс бяха на празненството за финала на " Ергенът ", където демонстрираха по-близки и другарски връзки. Двете мацки даже се щракнаха дружно:

 Instagram

Отношението на Блага към Алекс също отнесе много хейт, само че пред Vbox7 Бонбонова показа, че не е сюрпризирана от отрицателните мнения. Мацката въпреки всичко се оказа с възприятие за комизъм и сподели във видеото горе, че не е от девойките, които се вълнуват от публичното мнение. Е, най-малко по този начин наподобява от реакциите ѝ на хейт мнения.

Виж още: " Да не ти е студено, бебче? ": Анжелина Атанасова нажежи пристрастеностите с обилните си извивки

Иначе за Блага предстоят много нови и забавни неща в близкото бъдеще, които на този стадий пази в загадка. Не е ясно и дали е разкрила любовта, само че неотдавна тя загатна, че има сериозна връзка.

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР