Алек Болдуин изглеждаше на седмото небе от щастие, докато беше

...
Алек Болдуин изглеждаше на седмото небе от щастие, докато беше
Коментари Харесай

“Отборът Болдуинито”: Хилария Болдуин сподели първа снимка на всичките си СЕДЕМ деца

Алек Болдуин изглеждаше на седмото небе от благополучие, до момента в който беше заобиколен от брачната половинка си Хилария и седемте им деца на първата фамилна фотография, която включва всички членове на фамилията. Дъщеричката на двойката Илария, която се роди в края на предишния месец, за първи път беше показана дружно с всичките си братя и сестри и двамата родители.

В описанието Хилария отбелязва, че Айрланд Болдуин, по-голямата щерка на Алек от брака му с Ким Бейсинджър, не е включена в фотографията.
   View this post on Instagram

 

" Първата ни фотография с най-малките Болдуини! Какъв тим фантазия на Болдуинито. Айрланд, липсваш ни и те обичаме ✨ - стартира надписът на обявата ѝ в Инстаграм.

`А в този момент адресирам любовта си до фотографката Ерула Димитриу: 20 години другарство, ти снима мемоари за моето семейство, откогато бяхме бременни с Рафа. Благодарни сме ти.

`Майка, актьор, суперчовек... Ру прави на драго сърце майчинските и фамилните фотоси. Тя има търпението на светец, спокойствието на мъдра жена и докосването на майка. Обичаме те. Вижте я и дайте малко обич. ”

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР