Албена е изключително разочарована, че Wosh MC грабна първото място

...
Албена е изключително разочарована, че Wosh MC грабна първото място
Коментари Харесай

Вулева съсипа Wosh, разкри какви ги е вършил в Биг Брадър

Албена е извънредно разочарована, че Wosh MC сграбчи първото място в „ Биг Брадър “.

„ 34-годишен мъж, който не спря да реве - това не е съществено. Набираше храброст единствено в моментите, когато се препочерпваше с алкохол. Алкохолен кураж и експанзия! През другото време - безвкусица, сополи и плач. Изумена съм за какво се харесва това! Кой се припознава в този облик? Защо никой от феновете не видя себе си в интелигентния, положителния, смелия! А се припознават всички в хлъзгавия, блудкавия, сополивия... Това ли е техният кумир?! Wosh MC си плача и преди 4 години в Къщата, а в този момент даже цивреше повече. Къде видяхме някакво развиване у него? “, споделя някогашната тв водеща в изявление за „ Уикенд “.

Въпреки това Албена твърди, че с всички, с изключение на с Я-я и Никита, е в прелестни връзки. С Wosh също, макар горните й думи, и постоянно би го поздравила, поговорила с него и пила кафе. За Емануела отсече: „ Много приветлив, прелестен, даже образован човек. Имах прелестни диалози с нея, допаднахме си, мощно й съчувствува “.

Хонорарът си от шоуто Вулева ще вложи в преместването си в Истанбул. Там тя ще замине да живее сама.

Албена се изхранва с продажбата на амулетите си, прави приложни вълшебства и според от сложността на ритуала, варира и каква сума ще вземе за това. Взимала е и по 200-300 лв. в някои случаи. Тя е и магистър по право и се случва да дава съвещания на познати и непознати, само че не толкоз интензивно.

Брюнетката засегна и тематиката за корекциите си: „ Имам силиконов бюст. Искам да го направя по-голям, само че може и да не се случи, тъй като като си показва по какъв начин още веднъж би трябвало да мина през цялата процедура, ме домързява. Въпросът е дали ще се нахъсам или не. Засега по-скоро бездействам “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР