Актьорският състав на мюзикъла “Брилянтин”, който се играе на лондонския

...
Актьорският състав на мюзикъла “Брилянтин”, който се играе на лондонския
Коментари Харесай

Играещите “Брилянтин” в Лондон посветиха спектакъла на Оливия Нютън-Джон

Актьорският състав на мюзикъла “Брилянтин”, който се играе на лондонския Уест енд, посвети спектакъла на Оливия Нютън-Джон, която умря на 73-годишна възраст, съобщи ДПА.

В взаимно изказване след шоуто във вторник вечер, те споделиха, че е голяма чест да следват стъпките на Оливия всяка вечер, както и че всички са въодушевени от работата й.

Смъртта на актрисата бе оповестена в понеделник в обществените медии от вдовеца й Джон Ийстърлинг, който сподели, че тя е умряла спокойно в дома си в Калифорния след борба с раково заболяване.

Оливия Нютън-Джон е най-известна с ролята си на Санди във кино лентата “Брилянтин” от 1978 година, в който взе участие дружно с Джон Траволта.

В края на шоуто в Лондон актрисата Оливия Мур, която се превъплъщава в същата роля в мюзикъла, се обърна към публиката на фона на огромно изображение на Нютън-Джон, сложено в неонова розова режисура.

“Дами и господа, сигурна съм, че всички сте чули необикновено тъжната вест, че Оливия Нютън-Джон е умряла през вчерашния ден вечерта”, сподели Мур. “Тя, несъмнено, изигра Санди във кино лентата и е икона, която е въодушевила безчет млади реализатори по света, изключително всички нас в този състав. Огромна чест е да последвам стъпките на Оливия всяка вечер и да извършвам тези песни, които тя направи световноизвестни и имат милиони почитатели. Посвещаваме нашия “Брилянтин” на паметта й и на всичко, което тя защитаваше”.

Мур също по този начин добави, че на изходите на театъра се организира благотворителна акция в поддръжка на битката с рака на гърдата – идея, към която Нютън-Джон притегли огромно внимание.

Известни персони отдадоха респект на певицата и актрисата, измежду които АББА, Доли Партън, Кайли Миноуг, Питър Андре, Джон Траволта.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР