Актьорският състав и творческият екип на най-новия български сериал „Лъжите

...
Актьорският състав и творческият екип на най-новия български сериал „Лъжите
Коментари Харесай

Супер секси!Радина Думанян и Диана Димитрова в убийствено мини на червения килим

Актьорският състав и креативният екип на най-новия български сериал „ Лъжите в нас “ минаха по аления килим, минути преди старта на поредицата в ефира на NOVA. Те наблюдаваха премиерата на фамилната драма в кино салон, дружно с публицисти и почитатели, а в края на прожекцията получиха и заслужени овации. Главните героини-Радина Думанян и Диана Димитрова бяха доста секси в мини тойлети. Екранната Рая бе заложила на рокля, от която никой не би могъл да допусна, че е родила в края на 2020 година. Диана Димитрова, която пък играе нейната сестра, бе в черни и доста панталонки.

„ Влизам в едно неповторимо доста богато семейство, само че се оказва, че обичайки Рая, аз стартирам да се разполовявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее “, разкри Орлин Павлов за ролята си като Сава. „ Надявам се феновете да възприемат позитивно това, което сме създали, защото се постарахме доста. Вълнувам се, тъй като следва да покажем едни напълно разнообразни лица. Героинята ми е доста друга и даже се наложи да трансформира и метода си на диалект за тази роля “, споделя за ролята на Ирина, която ще обърка проектите в живота на всички в сериала, актрисата Диана Димитрова.



„ Аз не бях гледал нищо до момента. Много ми хареса. Много хубаво играя, само че и сътрудниците играят ужасно “, с усмивка сподели Емил Марков, който влиза в ролята на Константин Шейтанов. Актьорът добави, че удовлетворението е огромното, когато видиш резултата от работата си. „ Това е най-сложният план, който сме правили. Благодаря на всички сътрудници, които всекидневно се борят дружно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена “, сподели режисьорът и изобретателен продуцент Павел Веснаков. „ Искам да благодаря на NOVA и на всички сътрудници от Dream Team, които живеем „ Лъжите в нас “. Наистина минахме през доста компликации, мраз, само че и през доста обич. Любовта на тези хора, с които работим по този план. Благодаря ви, сътрудници “, показа след прожекцията продуцентът Евтим Милошев.



Той показа, че работил цели четири години по сериала, който в началото трябвало да се споделя "Сеч ". Милошев не пропусна да благодари и жена си-сценаристката Христина Апостолова, по чиято концепция е сниман "Лъжите в нас ". Тя бе на премиерата с двамата си сина-Димитър Рачков-младши от връзката й с артиста и Петър Милошев. Благодаря ви, че ме търпите в къщи ", обърна се към тримата Евтим Милошев. Сюжетът на сериала се развива към историите на едно разпадащо се семейство и тъмните покупко-продажби към бизнеса на процъфтяващ предприемач, занимаващ се с дърводобив.

Актьорът Емил Марков е в ролята на Константин Шейтанов, който е подготвен на всичко да опази построената по време на прехода империя, посредством тъмни секрети, неистини и заплетени схеми. Не пропускайте „ Лъжите в нас “ от вторник до четвъртък от 20:00 часа по NOVA!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР