Актьорите от най-новата романтична екшън комедия Диви и щастливи“ тръгват

...
Актьорите от най-новата романтична екшън комедия Диви и щастливи“ тръгват
Коментари Харесай

Актьорите от „Диви и щастливи“ тръгват на турне

Актьорите от най-новата сантиментална екшън комедия „ Диви и щастливи “ потеглят на турне. Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано, дружно с режиьора на кино лентата Мартин Макариев, ще се срещнат с почитателите първо във Велико Търново , където са снимани основни екшън подиуми, а по-късно не престават към Шумен, Русе, Варна, Бургас, София и Пловдив . Звездите ще раздават подписи и селфита, а нетърпеливите фенове ще могат да гледат първи дълго чаканата многомилионна продукция „ Диви и щастливи “. Билети за всички предварителни прожекции от турнето към този момент се продават в съответното кино, както и онлайн.

Графикът на турнето включва:
 график NOVA

В сантименталната екшън комедия, която потегля по всички български кина от 29 ноември, вземат участие още интернационално приетите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос, от българска страна са Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и доста други родни звезди с пистолетни, само че запаметяващи се функции. Постоянното преобличане, промяна на визии с разнообразни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и съвременен комизъм са основните детайли в „ Диви и Щастливи “.
Благодарение на зрителския интерес към кино лентата, с изключение на извънредните прожекции от турнето, кината Арена, Cinema City, Kinopolis и Cinegrand пускат изключителни прожекции една седмица по-рано от 22ри ноември. Билети към този момент се продават, а местата свършват бързо.
 Диви и Щастливи NOVA-->
Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев ловко пресъздават в „ Диви и Щастливи “, се ражда на 8-ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сюжет за смелата и борбена жена, която има потребност от повече самочувствие, с цел да реализира фантазиите си и да откри щастието си. Постепенно се ражда концепцията за филм, който да не поучава, а просто да забавлява публиката.

„ Зрителите в България имат потребност киното да им благодари за времето и парите, които отделят. Да им покаже качество и екшън, какъвто до момента не е имало в родните филми. Щастливи сме, че успяхме да съберем екип от експерти, които са подготвени да дадат максимума, да не спят по цели нощи, с цел да се получи равнището на холивудска продукция. Време е да разчупим визиите за киното, което се прави в България “ – споделят продуцентите на кино лентата Яна Маринова и Александър Сано . Същият екип от сценариста до режисьора и актьорите сътвори „ Привличане “, който разруши боксофиса през 2018 година

„ Диви и щастливи “ е история и за същинското другарство и жертвоготовността, за това, че постоянно има избор, за любовта и себеуважението. Сцени от него демонстрират най-красивите места във Варна, София, Велико Търново и Русе. Изпълнил е интернационалните условия, с цел да се квалифицира като екшън – има каскади с мотори, бъгита, леки коли, камиони и хеликоптер. Заснет е динамично и с най-хубавата техника. Всичко това е причина филмът да бъде видян от интернационален дистрибутор и да бъде продаден авансово за разпространяване в чужбина.

Първите прожекции са на 30 ноември и 8-ми декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema: Присъединете се към събитието:

„ Диви и щастливи “ благодари на NOVA телевизия за поддръжката, която е част от дълготрайната тактика „ NOVA поддържа българските филми “. Медийни сътрудници са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР