Актьорите Милица Гладнишка и Алексей Кожухаров гостуваха на Мира Иванова

...
Актьорите Милица Гладнишка и Алексей Кожухаров гостуваха на Мира Иванова
Коментари Харесай

Милица Гладнишка: В „Полицаите от края на града“ ще се появи мистериозна дама

Актьорите Милица Гладнишка и Алексей Кожухаров гостуваха на Мира Иванова в " Събуди се " броени часове преди излъчването на премиерния двоен епизод на полицейската комедия " Полицаите от края на града " след лятната почивка. В сериала тя влиза в ролята на собственичката на заведение Джиджи, чийто любовен живот е заслужен за разказ, а той в тази на неуверения служител на реда Къци.
 
" Ще се случат доста интриги в новите епизоди на " Полицаите от края на града ", ще се появи и нова мистериозна жена, която ще оплете проектите ", разкри Милица Гладнишка. " Моята героиня е доста палава, тя е имала сложен живот и е захвърлила всички задръжки. За Джиджи може да се каже, че е откривател на мъжката природа. Симпатична ми е и нейния облик може да се развие доста. "
 
" При нас постоянно има благополучен край и колкото и да наподобява, че служителите на реда не се оправят, те постоянно съумяват и положителното побеждава. Харесвам героя си, той е доста по-различен от мен. Къци в никакъв случай не прави нищо на първи проект, постоянно премисля всичко и има необичайно възприятие за комизъм ", добави Алексей Кожухаров. 
 
Герасим Георгиев - Геро и обичаните комедийни артисти Димитър Рачков, Васил Василев - Зуека, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Кристиян Милатинов обличат още веднъж полицейските униформи, с цел да изненадат феновете с автентичен комизъм и нова серия неуместни обстановки, в които единствено топ ченгета от най-голям сан могат да попаднат.
 
Гледайте премиерния двоен епизод на полицейската комедия " Полицаите от края на града " през днешния ден от 20.00 ч. по NOVA.-->
 
Актуални вести за поредицата ще откриете на на NOVA и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР