Актьори и певици се обединиха около мнението, че военен кадър

...
Актьори и певици се обединиха около мнението, че военен кадър
Коментари Харесай

Артисти и певици се обединиха: Искаме военен за премиер!

Актьори и певици се сплотиха към мнението, че боен кадър требва да е длъжностен пpeмиер. Както е известно, през днешния ден президентът ще назначи с декрет новото държавно управление.

Фаворит №1 за властник на страната ни до идващите избори е някогашният военачалник Стефан Янев, който е президентски секретар. „ Най-добре да е боен “, човек сподели певицата Кали, която е една от дребното изпълнителки, вълнуващи се от политика.

„ Това е чудесна опция. Да ни стегне за два месеца, колкото му е мандатът. С боен кадър отпред ще има строги и ясни правила. Ще се вкара някаква дисциплинираност. другояче доста ми се желае да е някой младеж. С добра обучение в чужбина. Но за интервала от време, който има, е по-удачно да е някой военачалник и човек от армията ", добави още изпълнителката на безконечния шлагер „ 4-4-2 “. На същото мнение е и артистът Китодар.

Според Кито страната ни има потребност от човек, който е минал през казармата, написа " България Днес ". Актьорът прибавя, че в никакъв случай не би влезнал в Народното събрание, даже да го молят на колене. „ Никога не съм се интересувал от политика. Ако служебният министър председател е боен, най-малко ще ни държи изкъсо. Щом е бил в казармата, значи ще е непоколебим, само че обективен ", показа пред вестника Китодар.

Певецът Васко Кръпката въобще не се вълнува от избора на президента Румен Радев. Фронтменът на „ Подуяне блус бенд “ няма искания, нито се интересува кой ще е длъжностен министър председател.

„ Нямам религия на Румен Радев “, изригна Кръпката пред „ България Днес “. И добави, че постоянно е в съпротива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР