Актьорът Явор Борисов, който нашумя с участието си в сериала

...
Актьорът Явор Борисов, който нашумя с участието си в сериала
Коментари Харесай

Емил от „Ол инклузив” излиза с гореща брюнетка

Актьорът Явор Борисов, който нашумя с присъединяване си в сериала „ Ол инклузив ”, има причина да е в положително въодушевление. Папараците на „ Уикенд ” засякоха екранният Емил на сантиментална вечеря с красива брюнетка. Двамата посетиха столичен ресторант, където се отдадоха на радушно другарство. Запалената свещ на масата им идеално допълваше любовната атмосферата.

За разлика от дамата, която предпочиташе да пие бяло вино, артистът акцентира на твърдия алкохол. Той си поръча огромно уиски и кола. Папараците ни го дочуха да споделя, че от виното получава киселини. Явор обаче се въздържаше да пуши, до момента в който приятелката му „ опъваше ” цигарите една след друга.

Красивата придружителка на Борисов бе облечена предизвикателн о – с мрежест чоропогащник, който акцентираше върху стройните й крайници, дребна черна рокля и обувки на високи токчета. Той пък бе малко по-небрежeн – с дънки и пуловер. Видимо бе, че двойката е на стадий „ ухажване ”. Така и не стана ясно каква е специалността на дамата, нито дали е последвало нещо след сантименталната вечеря.

По-рано денем екранният Емил влезе във фитнес зала в центъра на София. По всяка възможност артистът е желал да напомпа мускулите си за срещата по-късно и да направи положително усещане на новата си другарка.

Любимецът от „ Ол инклузив ” от дете е разпален по спорта – първо е упражнявал футбол, а по-късно и бокс. „ Именно в бокса научих доста от житейските истини като почитание към индивида, към съперника. На кръга искаш да нараниш, да причиниш болежка, само че след последния гонг противниците си подават ръце и се разделят почтено като същински мъже ”, споделял е Явор в свои изявленията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР