Актьорът Явор Бахаров тръгна с шофьор. Артистът се принуди да

...
Актьорът Явор Бахаров тръгна с шофьор. Артистът се принуди да
Коментари Харесай

Явор Бахаров с шофьор в кризата

Актьорът Явор Бахаров потегли с водач. Артистът се принуди да отстъпи кормилото, откакто през февруари бе арестуван за шофиране в пияно и дрогирано положение в Банско неотдавна.

Днес Бахаров е повече от прецизен и редовен млад мъж, а преди дни той и половинката му Рая Пеева се реалокираха в нов дом, който населяват дружно с кучето си.

Докато Рая се вихри вкъщи, Бахаров разхожда домашния им любим. Актьорът бе сниман с виснал спортен екип и кецове, както и с маска, само че не я беше поставил на лицето си.

Певецът бе задържан на 8-ми февруари за шофиране с превишена скорост и снабден с каска, ръкавици и слънчеви очила. Дрегерът сподели 1,3 промила алкохол в кръвта, плюс съществуване на коктейл от кокаин и марихуана, написа " България през днешния ден ".

Заради провиненията той отиде на съд, само че на първото съвещание се принуди да се пази самичък, защото юристите му не бяха в страната. Делото му бе отсрочено за 16-ти март, само че изключителното състояние в страната забави разглеждането му.

За страдание на Явор и фамилията му, това не е първото му нарушение. През август 2011 година, при рутинна полицейска инспекция на ул. „ Раковски ” у артиста са открити 0,75 гр. Марихуана. През 2016 година Явор е задържан поради шофиране в пияно положение и наказан на 6 месеца условно, с 3 години изпитателен период.

През март 2019 година той още веднъж попадна в кримихрониките след нечовечен скандал с половинката си Рая Пеева. Двамата си устроили любовна кавга с детайли на побой. Случаен минувач опитал да ги разтърве, само че е набит от артиста и вика полиция.

Явор беше задържан и получи 9 месеца пробация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР