Актьорът Явор Бахаров е бил задържан тази вечер от полицията

...
Актьорът Явор Бахаров е бил задържан тази вечер от полицията
Коментари Харесай

Арестуваха за втори път актьора Явор Бахаров

Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван довечера от полицията в София. Това потвърдиха от Министерство на вътрешните работи за БНР. Според информацията, Бахаров е отведен от патрул на Столична дирекция на вътрешните работи в постройката на 4-o РПУ в столицата.

По непотвърдена все още информация Бахаров е видян от служителите на реда да използва неразрешени от закона субстанции. Известният артист към този момент има условна присъда. 

През юни м.г. той получи година условно с 4 години изпитателен период по дело, че е карал пийнал - с 1,43 промила алкохол, и под въздействието на марихуана и кокаин. Присъдата бе на окръжния съд в Благоевград за случай от февруари 2020 година На първа инстанция артистът бе получил дейно наказване, още веднъж от 1 година. Втората инстанция осъди Бахаров и на " наложителни периодически срещи с пробационен чиновник ", още веднъж за година. Заради това, че е в изпитателния период на остарялото си наказание, в случай че в този момент бъде приет за отговорен, Явор Бахаров го грози ефикасна присъда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР