Актьорът Владимир Карамазов категорично отрече появили се информации, че напуска

...
Актьорът Владимир Карамазов категорично отрече появили се информации, че напуска
Коментари Харесай

Карамазов НЕ се отказва от актьорската професия: Медиите са жадни за скандали!

Актьорът Владимир Карамазов изрично отхвърли появили се информации, че напуща гилдията и към този момент няма да играе. Всичко потегля след негово вчерашно изявление пред Радио „ Фокус “, препечатано в десетки медии с неакуратен акцент.

Ето какво написа буквално той в профила си във Facebook:

„ Медиите са меко казано ужасни. С доста дребни изключения. Жадни за кавги и тяхното раздухване за трафик. Обикалят като чакали в обществените мрежи и душат за скандал. Ако няма, си го основават или вадят от подтекста като скалъпват думи и фрази. По гнусно нещо няма. Никой не се интересува от истината, тя постоянно е по-проста и елементарна и това не им прави работа.

Истината не прави трафик. Без жалост за последици. Пишат се скандални заглавия, в действителност това им е главното занятие. Станали са спецове по заглавията. Добре че има въпреки всичко някаква персонална естрада от която да кажеш, какво мислиш за тях. Утре още веднъж ще си изпълнят тъпите страници с „ Владо Карамазов е гневен и се самоубива поради пресата “.

Да кажа и мотива за този пост. Вчера бях в едно радио – говорихме. После може би стратегия е свалила изявлението, тъй като е цялостно с правописни неточности. И от там се стартира – Владо Карамазов се отхвърля от актьорската специалността. Над 30 заглавия през днешния ден и то от сякаш огромни медии. Ако се изслуша изявлението, ще се види, че няма нищо такова. Започвам подготовки и ми предстоят други актьорски планове.

Но най-малко си запълних черния лист с медии, на които в никакъв случай няма да дам изявление. Междудругото той стана много дълъг. И за жал свадите към нас сега са раздухвани тъкмо от такива гадни уеб сайтове и медии “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР