Актьорът Владимир Карамазов гостува в студиото на 120 минути, за

...
Актьорът Владимир Карамазов гостува в студиото на 120 минути, за
Коментари Харесай

В главната роля: Владимир Карамазов за новата си страст - фотографията

Актьорът Владимир Карамазов гостува в студиото на " 120 минути ", с цел да показа повече за новата си пристрастеност - фотографията. Неговите фотоси към този момент са оповестени в редица влиятелни фотографски платформи и печелят доста награди. Ето какво показа той в предаването.

" Животът е нещо доста необичайно и е забавен - макар всичките гадости, които се случват към нас ", сподели Карамазов.

" Тази година се възползвах от шанса, който животът ми даде - да стана добър в нещо друго, във фотографията. Тя ми носи доста задоволство и съумя да ме запази през тази тежка година ", добавя той.

" Това беше някакво бягство от проблемите. Вложих си силата в нещо градивно, което за мен е доста хубаво ", сподели артистът.

" Преди си събирах пари от закуските и си купувах фотоапарати, които пазех като зениците на очите си. Но моята актьорска специалност беше преобладаваща и в никакъв случай не ми е оставало толкоз време, с цел да се занимава с снимка, до момента в който не отидох един път в Родопите за по-дълго време... И по-късно нещо се случи ", спомня си Карамазов.

" Качествените фотоси и хубавата снимка не се реализират толкоз елементарно - това е творчество, което е мъчно. Аз разбрах, че моята актьорска специалност е нещо, което ще ми помогне моите фрагменти да се отличават ", добавя той.

" Няма я тази сила, която я имаше в тетралния салон. И аз към този момент доста желая това нещо да завърши и да заживеем обикновено - не знам дали ще стане ", разяснява той обстановката, наложена от COVID-19 пандемията.

" Хората сме доста продуктивни и има доста сила в нас самите. Ако успеем да не се отчайваме, а да намерим други цели, занимания и вероятности, по този начин бихме могли да оцелеем в тези по-трудни времена и всеки да се усеща пълностоен ", съобщи той.

Вижте какво още показа Владимир Карамазов във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР