Актьорът Уили Гарсън, известен най-вече с ролята си като Станфорд

...
Актьорът Уили Гарсън, известен най-вече с ролята си като Станфорд
Коментари Харесай

Почина емблематичен актьор от „Сексът и градът“

Актьорът Уили Гарсън, прочут най-много с ролята си като Станфорд Блач в „ Сексът и градът “, умря на 57-годишна възраст. Tова заяви неговият наследник, представен от BBC, предава.

В хитовия сериал на HBO той играе ролята на непосредствен другар и доверено лице на Кари Брадшоу , героинята на Сара Джесика Паркър. Съвсем неотдавна той работеше и върху новите епизоди от продължението на „ Сексът и градът “, озаглавено „ И просто ей по този начин “ . Гарсън е прочут също като Мози в телевизионния сериал „ Престъпления от класа “ (White Collar).

 Уили Гарсън Getty

Причината за гибелта на артиста не е разкрита.

Роден като Уилям Гарсън Пасамант в Ню Джърси на 20 февруари 1964 година , Гарсън учи спектакъл и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското учебно заведение по драматургия.

Започва с дребни функции в няколко известни телевизионни сериала през 80-те години , в това число „ Наздраве “, „ Семейни връзки “ и „ Законът на Ел Ей “. Той също по този начин се появява в някои хитови стратегии на 90-те години като „ Досиетата Х “, „ Момчето среща света “ и „ Приятели “.

Когато през 1998 година стартира излъчването на „ Сексът и градът “, Гарсън стартира присъединяване като Станфорд Блач. Марио Кантоне, който играеше екранния сътрудник на Гарсън в сериала - Антъни Марентино, написа в Instagram: „ Съкрушен съм и просто ме обзема горест... Ти беше подарък от боговете “.
 10 признака, че в теб се крие една същинска Кари Брадшоу  10 признака, че в теб се крие една същинска Кари Брадшоу  10 признака, че в теб се крие една същинска Кари Брадшоу  10 признака, че в теб се крие една същинска Кари Брадшоу
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР