Актьорът трето поколение Наум Шопов-младши направи тест драйв на новия

...
Актьорът трето поколение Наум Шопов-младши направи тест драйв на новия
Коментари Харесай

Наум Шопов-младши подкара Форд Мустанг

Актьорът трето потомство Наум Шопов-младши направи тест драйв на новия модел на Форд Мустанг. „ Понякога, усмивките на 100км. са по-важни от литрите бензин “, написа екранният доктор Тасев от Откраднат живот под собствен кадър с возилото.

Синът на Христо Шопов е прославен с любовта си към високите скорости, като от време на време радва почитателите си в обществените мрежи с фрагменти, на които театралничи до съвременни коли. Според спекулациите пък за последния си рожден ден студентът по медицина си купил кола на стойност близо 200 хиляди лв..

Макар че влезе под светлините на прожекторите с присъединяване си в Откраднат живот, Шопов-младши нееднократно е споделял, че мечтае за реализация в хирургията, и по-конкретно – пластичната, написа Монитор. Само преди седмица той се похвали, че към този момент е взел и държавния си изпит по педиатрия.

Актьорската му кариера пък евентуално ще завърши с здравната драма. Шопов-младши се причисли към прослойка на Откраднат живот при започване на предходната година. Към момента героят му се употребява със статута на секс знак в болничното заведение Свети Кирил и е измежду главните движещи сили на сюжетната нишка в петия сезон на поредицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР