Актьорът Том Холанд заяви, че се отказва от социалните мрежи,

...
Актьорът Том Холанд заяви, че се отказва от социалните мрежи,
Коментари Харесай

Звездата от Спайдърмен Том Холанд се отказа от социалните мрежи

Актьорът Том Холанд съобщи, че се отхвърля от обществените мрежи, тъй като са пагубни за психологичното му здраве, заяви Би Би Си.

Холанд, който е на 26 години, е следващата млада звезда след Селена Гомес, която разисква по какъв начин обществени мрежи като Туитър и Инстаграм могат да имат нездравословно влияние.

Много почитатели го приветстваха за това онлайн, като един от тях назова решението му " интелигентен ход ", написа Българска телеграфна агенция.

В оповестения видеоклип Холанд споделя: " Смятам, че Инстаграм и Туитър са свръхстимулиращи, потискащи. Увличам се и попадам в серпантина, когато чета неща за мен в мрежата и в последна сметка това е доста нездравословно за психическото ми положение. Затова взех решение да се отдръпва и да изтрия приложението ".

Том Холанд стартира кариерата си в мюзикъла " Били Елиът " на лондонска сцена, а по-късно се снима във филмите " Невъзможното ", " В сърцето на морето " и " Uncharted: Извън картата ". Най-известен е с ролята на Човека-паяк във филмовата галактика на " Марвел ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР