Актьорът Стивън Сегал е известен като поклонник на тежката бронирана

...
Актьорът Стивън Сегал е известен като поклонник на тежката бронирана
Коментари Харесай

Стивън Сегал представи украинска амфибия на ток

Актьорът Стивън Сегал е прочут като поддръжник на тежката бронирана техника. Холивудската звезда от 90-те години посети Международната галерия за отбранителна техника (IDEX) като формален представител на марката Streit Group, която има много забавна история.
Канадската компания е основана от съветския бежанец Герман Хуторов, като работи в ОАЕ от 2005 година. На изложбата IDEX тя показа четири нови бронетранспортьора, като измежду тях е и първият гъсеничен електрически автомобил под името Storm.


 Лондон даде на Киев бронетранспортьори Лондон даде на Киев бронетранспортьори
Излезли от приложимост бронетранспортьори Saxon, които са били на въоръжение в английската войска, са били доставени в Украйна, заяви секр...
Специално тази машина е основана в съдействие с украинската компания Highland Systems, която е предопределена както за военно, по този начин и за гражданско потребление, като точно тя се хареса на Сегал повече от всички останали.
" Дизайнът на Storm наподобява като комбинация от Lamborghini и изтребител Stealth. Тази машина е превъзходна, като има невероятни качества. Това е напряко потресаващо. Ако би трябвало да избират, то бих взел точно нея за себе си ", безапелационен е 68-годишният артист.


Разработката на прототипа на машината е стартирала преди 2 години в Киев, само че е била прекъсната поради дефицит на средства, както и поради зародили механически проблеми. Тогава от Highland Systems са се обърнали за помощ към Streit Group и единствено 5 месеца по-късно първият пример от машината е бил изцяло подготвен.
Задвижването на Storm става с два електромотора със съвкупна мощ 590 к.с. (въртящият миг на все от тях е 400 Нм). Има и още един електрически мотор с 200 к.с. и 1000 Нм, който дава отговор за придвижването по вода. Акумулаторите на бронетранспортьора се зареждат от дизелов генератор.


 Показаха тествания на новия съветски военен модул АУ-220М (ВИДЕО) Показаха тествания на новия съветски военен модул АУ-220М (ВИДЕО)
Кадри от тестванията на управляемия военен модул АУ-220М сподели съветският военнопромишлен тръст " Уралвагонзавод ". За първи път модулът...
На суша транспортното средство развива 140 км/ч, а тежестта му е 8 тона. Storm е оборудван с гумени гъсеници, които снижават съпротивлението в съпоставяне със общоприетите стоманени вериги. Благодарение на техния напън върху земната повърхнина - 230 грама на квадратен сантиметър, Storm може да минава над мини, без да ги задейства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР