Актьорът, с професия на лекар - Наум Шопов, направи гаджето

...
Актьорът, с професия на лекар - Наум Шопов, направи гаджето
Коментари Харесай

Наум Шопов уреди гаджето си при Гала

Актьорът, с специалност на доктор - Наум Шопов, направи гаджето си телевизионна водеща. Годеницата му Теа към този момент може да се похвали със лична графа в предаването на Гала На кафе, написа "Телеграф ". Брюнетката ще има лична графа в утринния блок, а настойчиво се носи мълва, че заслуга за новата работа на Теа имал гаджето ѝ. Наум бил индивидът с връзките и позициите, и с наслада оказал помощ избраницата му да се качи на дребния екран.

Петканови и Шоров с офис за 2 бона

Малко преди Нова година те оповестиха, че дружно с Даниел и Александра Петканови вършат компания за реклама и развиване на профили в обществените мрежи. Близки до влюбената двойка разкриват, че с изключение на работни задължения Наум и Теа са почнали подготовка и за сватбата си. През ноември предходната година Шопов изиска ръката на Теа.

Наум Шопов към този момент е квалифициран доктор

Двамата са дружно повече от пет години, само че се познават още от учебно заведение. Любовта им пламва, откакто се срещат пред Софийския университет. Наум Шопов завоюва сърцата на феновете с ролята си в хитовия сериал Откраднат живот, а ролята на доктор Борис Тасев му донесе и славата на секссимвол. В действителния живот обаче, Наум не е разбивач на женски сърца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР