Актьорът от “Междузвездни войни Марк Хамил заяви, че Украйна се

...
Актьорът от “Междузвездни войни Марк Хамил заяви, че Украйна се
Коментари Харесай

Марк Хамил от “Междузвездни войни”: Русия е Империята на злото

Актьорът от “Междузвездни войни ” Марк Хамил съобщи, че Украйна се нуждае от повече безпилотни самолети, с цел да отблъсне съветската инвазия, и съпостави Москва с Тъмната страна на Силата във филмовата поредност. Хамил, който играеше Люк Скайуокър във филмите, беше назначен от президента Володимир Зеленски за дипломат на плана „ United24 ”, който Украйна сътвори, с цел да набира дарения, в това число подаяние на безпилотни самолети за украинската войска.

Хамил съобщи пред Лаура Куенсберг от BBC, че е обсъждал със Зеленски паралели сред паметната поредност и актуалната война в Украйна.

“… (Зеленски) в действителност загатна филмите и не е мъчно да се разбере за какво ”, сподели Хамил. “Искам да кажа, че “Междузвездни войни ” постоянно са били приказка за деца, а приказките са морални истории за положителното против злото, където положителното е ясно несъмнено, злото също е ясно несъмнено и не е мъчно да екстраполираме Империята на злото с Русия, която нахлува в суверенна страна ”.

Запитан дали платформата ще бъде употребена за доставка на смъртоносни технологии, той отговори:

“Украйна се нуждае от безпилотни самолети. Те разполагат с някои безпилотни самолети, само че не толкоз доста, колкото тези на руснаците ”.

Хамил също по този начин отдаде респект на Зеленски, като сподели:

“Бях в действителност удивен от този човек… тъй като той е безусловно храбър. И украинският народ е въодушевяващ. Той е необикновен човек ”.

Хамил съобщи, че присъединяване в плана е “шанс да употребявам [популярността на филмите] за положително и усещам огромна отговорност да се опитам да направя всичко допустимо, с цел да подкрепя украинската идея ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР