Актьорът Ненчо Балабанов не говори много за живота си преди

...
Актьорът Ненчо Балабанов не говори много за живота си преди
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов показа порасналия си син

Актьорът Ненчо Балабанов не приказва доста за живота си преди връхлетялата го популярност, само че пък не крие за проваления си брак и детето, което е плод на тази обич. 

Известният комедиант сподели сина си Богомил, който е към този момент на 17 години и му остана напълно малко до пълноправие. 

Коментиращи в интернет пишат, че синът на Ненчо не наподобява на него, само че пък не отхвърлят хубавата усмивка, която евентуално е завещание от баща му. 

Макар да не приказва доста за персоналния си живот, Ненчо е любящ татко и има мощна връзка със сина си. Опитва се да направи такава и с новата си жена, която е приела обстоятелството, че обичаният й има към този момент пораснал наследник. Ненчо е в прелестни връзки с първата си жена, която има щерка от различен брак. 

Ненчо и Катрин също желаят да си имат дете и осведомени издават, че към този момент работят по въпроса. Та Ненчо следващата година го чака абитуриентски бал на огромния му наследник и нищо чудно да чества и раждането на втори наслендик, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР