Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята на Чандлър

...
Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята на Чандлър
Коментари Харесай

Снимките на новия епизод на Приятели вече са започнали

Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята на Чандлър в сериала „ Приятели “, разгласява пост, в който оповестява, че фотосите на новия епизод на сериала към този момент са почнали. Малко по-късно обаче постът изчезна и по всяка възможност артистът въобще не е трябвало да разкрива тази информация.

„ Секунди преди да изям четка за грим. Без да загатвам и че ще се събера още веднъж със своите Приятели “, гласеше надписът под изтрития към този момент пост на Пери.

Почитателите на паметния комедиен сериал чакат въпросния епизод към този момент съвсем година. Той трябваше да бъде подготвен още през май предходната година и да бъде едно от новите неща на стрийминг платформата HBO Max, която съумя да купи правата за лъчение на сериала.

Снимките обаче бяха отсрочени поради избухналата пандемия от COVID-19. През идващите месеци няколко пъти се съобщаваше, че работата по епизода стартира скоро, само че новите талази на вируса постоянно осуетяваха тези проекти.

Епизодът няма да е част от историята на шестимата другари от Ню Йорк, а ще е едночасов диалог сред актьорите и основателите на сериала, които ще си напомнят най-забавните моменти от работата по него.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР