Актьорът Киану Рийвс и режисьорът Лана Уашовски се завръщат към

...
Актьорът Киану Рийвс и режисьорът Лана Уашовски се завръщат към
Коментари Харесай

Киану Рийвс се завръща в Матрицата 4

Актьорът Киану Рийвс и режисьорът Лана Уашовски се завръщат към света на "Матрицата " с четвърто издание от поредицата, оповестиха интернационалните организации. Киану Рийвс още веднъж ще играе Нео, а Кари-Ан Мос - Тринити. Лана Уашовски ще е съсценарист, режисьор и продуцент на кино лентата.

През 1999 година Лана Уашовски, тогава Лари, основава първия филм "Матрицата " дружно с брат си Андрю, който става Лили през 2016 година Този път тя ще работи сама върху продукцията. "Лана е същински оракул, изобретателен режисьор, неповторим и автентичен, и сме доста щастливи, че тя ще написа, режисира и продуцира тази нова глава от вселената на "Матрицата " - сподели Тоби Емерик, президент на групировката "Уорнър брос. пикчърс ".

Приходите от трите кино лентата от поредицата "Матрицата " надвишиха 1,6 милиарда $ от прожекции по света. Предишният филм излезе през 2003 година Лана Уашовски съобщи, че концепциите на "Матрицата " са изключително настоящи и тя е щастлива героите още веднъж да се завърнат в живота й. Снимките на "Матрицата 4 ", чието име не беше конкретизирано, ще стартират следващата година.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР