Актьорът Калин Врачански се нагърби с тежка задача – да

...
Актьорът Калин Врачански се нагърби с тежка задача – да
Коментари Харесай

Калин Врачански в До дъно - slava.bg

Актьорът Калин Врачански се нагърби с тежка задача – да се разплати с призраците от тъмното си минало и да вкара живота си в релси. Начинание, което се оказва мъчно за човек, който се бори със взаимозависимост към алкохола.

Разбира се, не става въпрос за житейски проблеми на звездата от „ Господин Х и морето “, а за нова роля, написа Монитор.

Той даде гласа си назаем на някогашния детектив и сегашен пияч Петър, който е основно настоящо лице в новия български аудиосериал „ До дъно “.

Сред главните персонажи са още щерка му Дара и Стела, която търси възмездие. Личните им истории се разпростират и благодарение на ретроспективни моменти.

Освен че в „ До дъно “ има любовната нишка, в сюжета е значима и връзката баща-дъщеря.

Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по обучение, сценарист по предопределение е и графичен дизайнер на вестник „ Монитор “.

"Това е любовна история, само че има и драма, екшън ", намигна тя.

Основата на сюжета Пеева слага още преди 10 години с написани пет фрази на лист, които неотдавна порастват в сюжет.

„ Нямах безусловно никаква визия какво се случва и какво ще се случи. Сценарият се пишеше самичък в един миг. Той визира доста персонални връзки, само че акцентът е в това, че този човек си дава сметка за целия си живот и се пробва да се бори със зависимостта си, с цел да оправи връзките си с близките. Петър е един човек, който в действителност е стигнал дъното, поради своя алкохолизъм и се пробва да се измъкне от предишното си “, описа още Пеева.

Аудиосериалът стартира с първия ден, в който героят на Врачански е решил да спре пиенето и се развива в 10 епизода от по 60 минути всеки.

Поредицата „ До дъно “ е част от истинското българско наличие на стрийминг платформа Storytel Original, която към този момент има над 700 заглавия на нашия език в портфолиото си и покрива цяла Северна Европа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР