Актьорът Каан Урганджъоулу, който играе ролята на коварния Емир Козджуоулу

...
Актьорът Каан Урганджъоулу, който играе ролята на коварния Емир Козджуоулу
Коментари Харесай

Каан Урганджъоулу ще се жени

Актьорът Каан Урганджъоулу, който играе ролята на подлия Емир Козджуоулу в сериала “Черна любов”, е роден през 1981 година в Измир. Завършва Частната турска гимназия, а по-късно отпътува за Америка и приключва Американския лицей. През 2000-а се връща в Турция, където приключва стопански университет.

През 2002 Каан взима първата си роля след кастинг, за която споделя: “Демет Акбар е наш непосредствен фамилен другар. Именно тя ме предложи на продуцентите на сериала “Караоглан”. И това се оказа повратната точка в моя живот, която даде началото на всичко! Тогава актьорството се трансформира в моята пристрастеност. По това време към момента бях студент в икономическия университет, само че това не ми пречеше да бъда по едно и също време и артист.”

През 2008-а Каан Урганджъоулу отпътува за Ню Йорк, където четири месеца посещава курсове в студио „ Stella Adler “ и към този момент има зад тила си над 30 снимачни плана, измежду които и излъчените в България “Край или начало” и “Изкушение”.

От 2015 година насам Каан стартира да се снима в сериала „ Черна обич “ в ролята на Емир, който приковава вниманието на българските фенове всяка делнична вечер по Диема Фемили.

Не си пада по нощния живот


В житейски проект Каан Урганджъоулу не е от хората, които си падат по нощния живот. “Не обичам нощните занимания и излизания. Предпочитам да съм на открито денем, на ярко. Така е, тъй като считам, че нощният живот дава на човек изкуствено развлечение. Моята цел е да намеря щастието! А някакви обособени развлечения, нямащи никаква връзка едно с друго, няма по какъв начин да ми го дадат в дълготраен проект. А аз не диря нищо мимолетно”, споделя артистът пред турската преса.

Каан Урганджъоулу признава, че изкарва положителни пари, само че акцентира, че живеем на доста скъпо място – Земята. “Да карам кола, да отида един път на кафе, да дам пари за паркинг, по-късно за храна и ето, че немалка част от парите хвръкна! Аз пребивавам самичък и закусвам, обядвам и вечерям на открито, в заведения, в които потъват огромна част от финансите ми …”, споделя Каан Урганджъоулу.

 29-2 Въпреки че е млад, хубав, образован и ползата на младите девойки към него е голям, артистът е съществено привързан и неотдавна призна пред турски публицисти, които го засякоха да се разхожда със своята другарка – известната турска фотографка Зейнеп Оймак, че май ще се дами. “Запознах Зейнап с родителите си и в най-скоро време ще създадем сватбата…” Актьорът има връзка с нея от 2014 година.

Преди това непрестанно му приписваха връзки с всякакви известни негови колежки, само че той настойчиво отхвърляше това.”Моят другарски кръг е извънредно стеснен. Досега съм играл с доста красиви девойки и модели в сериали, само че сега, в случай че ме питате, не си припомням за имената на съвсем всичките. А аз не желая да бъда дружно с жена, която не мога да запомня. Все още не съм срещнал тази, която да ме завладее вечно и която да не желая да не помня, най-малкото тъй като няма да мога”, стимулира се артистът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР