Актьорът Иво Аръков, познат на феновете на Скъпи наследници по

...
Актьорът Иво Аръков, познат на феновете на Скъпи наследници по
Коментари Харесай

Иво Аръков разказа за ролята си в Скъпи наследници

Актьорът Иво Аръков, прочут на почитателите на Скъпи наследници по bTV като младия и упорит предприемач Калин, гостува в Преди обед, с цел да показа със феновете какъв брой основна ще бъде неговата роля в продължението на мегапродукцията от 17 септември от 18:00 часа.

Ако в първите 100 епизода на драмеди поредицата неговият облик беше единствено леко загатнат, то в идните 70 серии ще се трансформира в централен персонаж. Калин ще „ размъти в допълнение водата “ в Бели Вит и ще сътвори доста интриги сред локални и софианци.

Като дясна ръка на подмолния бизнесмен Георги (в ролята Михаил Билалов), той въплъщава огромния корпоративен механизъм, който „ изяжда “ всичко красиво. Двамата се пробват да изкупят земите, да ги застроят и трансфорат в спа курорт, тъй като за тях парите са доста по-важни от природата.

Иво Аръков показа пред Деси и Сашо, че сериалът Скъпи наследници е втори общ план с Михаил Билалов. Първата им среща е на театралната сцена с постановката Козата или коя е Силвия, която дава и началото на кариерата на младия артист, до момента в който е още студент в НАТФИС.

За работата си с Лорина Камбурова, той описа, че се познават още от академията и това доста е помогнало за химията посред им. Припомни си и една от любопитните случки от снимачната площадка – в екшън сцена с гонене, при една от каскадите с рухвания, тя се завърта и го удря в слабините.

Като същински експерти, те не престават да снимат, макар напиращите сълзи в очите на Иво. Разбира се, екипът не подозира за случая и възприема осъществяването като изключителна трагична игра на роля.

Като водещ на занимателното токшоу Мармалад, което се завръща с нов сезон още на следващия ден от 16:00 часа по bTV, Иво разкри, че започват в звездната компания на Папи Ханс и Неделяна Христова-Нел. Мария Силвестър е „ завзела “ нова графа - Пълна мрежа, в границите на която ще разяснява занимателни видеаклипове от мрежата с известни персони. Първи нейни посетители ще бъдат Играта и Wosh MC.

Иво получи комлимент от Деси и Сашо за съвършената си физическа форма, която изясни с тренировки и прецизен режим с банкет до 2000 калории на ден. 45-минутните спортни занимания се състоят 6 пъти в седмицата, само че това не му пречи да се отдава и на културни занимания.

Той удовлетворява пристрастеността си към пътуванията, които сполучливо съчетава с визити на типичен опери. Иво започва годината с екскурзия до Тайланд, по-късно отиде до Австрия и Франция. Към момента е оставил на назад във времето писането на стихове, само че пък се е отдал на кулинарията като част от спортния си режим.

На въпроса дали има дама до себе си, красивият артист показа, че е предан на работата си, а и „ посърнал “ от предходни връзки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР