Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова приятелка,

Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова приятелка, ...

Новата на Иво Аръков спира дъха на всички СНИМКИ


Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова приятелка, но ето че настъпи моментът да я издаде на своите фенове, пише сайтът за клюки и светски новини Show.bg.

Той, разбира се, само загатна за това, че двамата са влюбени, но за всички вече е ясно – гаджето на звездата от сериала „Белези“ се казва Габриела.

Пускайки свой кадър от пролетните тучни поляни, които заедно обикалят с брюнетката, той сподели колко се вълнува за обещаващото начало…Доста двусмислено послание, което не остави никакво съмнение в околните. Аръков се носи на крилете на романтиката и нищо не може да помрачи прекрасното му настроение. А като гледаме пищните форми на Габи, сме убедени, че връзката им със сигурност не е само платонична.

Междувременно стана ясно, че красавицата преди време е напълнила деколтето с импланти, за да завърши напълно перфектно изваяната си фигура. С какво се занимава тя засега остава в тайна, но визията ѝ силно напомня на моделката Алекс Петкова и спокойно може да се конкурира с нея за различни рекламни договори.

Източник: marica.bg