Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова приятелка,

...
Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова приятелка,
Коментари Харесай

Новата на Иво Аръков спира дъха на всички СНИМКИ

Актьорът Иво Аръков от месеци крие своята мистериозна нова другарка, само че не щеш ли настъпи моментът да я издаде на своите почитатели, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести Show.bg.

Той, несъмнено, единствено загатна за това, че двамата са влюбени, само че за всички към този момент е ясно – гаджето на звездата от сериала „ Белези “ се споделя Габриела.

Пускайки собствен кадър от пролетните тучни поляни, които дружно обикалят с брюнетката, той показа какъв брой се вълнува за обещаващото начало…



Доста двусмислено обръщение, което не остави никакво подозрение в близките. Аръков се носи на крилете на романтиката и нищо не може да помрачи прелестното му въодушевление. А като гледаме обилните форми на Габи, сме уверени, че връзката им сигурно не е единствено платонична.

Междувременно стана ясно, че хубавицата преди време е напълнила деколтето с импланти, с цел да приключи изцяло съвършено изваяната си фигура. С какво се занимава тя към този момент остава в загадка, само че визията ѝ мощно припомня на моделката Алекс Петкова и умерено може да се конкурира с нея за разнообразни рекламни контракти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР