Актьорът Иво Аръков е вечерял с американската риалити звезда Ким

...
Актьорът Иво Аръков е вечерял с американската риалити звезда Ким
Коментари Харесай

Ще хвърчи ли перушина? Иво Аръков заряза Габи в BG, вижте с ...

Актьорът Иво Аръков е вечерял с американската риалити звезда Ким Кардашиян, само че не е ясно дали приятелката му Габи е удовлетворена от този факт.

За запознанството на Иво с риалити героинята разкри мениджърът му. Той е бил с него, музиканта Искрен Тончев- Искрата и с фризьора Венелин Кондаков на Седмица на модата в Милано, написа Телеграф.

" Имам другар, който работи с Долче и Габана. Преди пандемията последно ме кани на рожден ден и заведох Мария Сапунджиева. Сега отидохме на Fashion Week и още веднъж ни предложения на афтърпартито след дефилето. То беше в Мартини бар, който се намира къщата на стилната марка. Заведението е с обособени стаи и там бяхме с Ким Кардашиян, звездата от „ Следващите 365 дни “ Микеле Мороне и доста други известни персони “, споделя Кирилов.

Той е доста впечатлен от някогашната брачна половинка на рапъра и претендент за президент на Съединени американски щати Кание Уест.

" Много е красива и онлайн! Аз мислех, че всичко е фотошоп. Доста е отслабнала бюста си е понижила, само че фамозното дупе и е все по този начин огромно. Беше с доста тясна рокля и едвам ходеше. Седем телохранители я охраняваха “, споделя още мениджърът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР