Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени, гласи

...
Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени, гласи
Коментари Харесай

Ивайло Захариев отказва да говори за раздялата с жена си

Актьорът Ивайло Захариев и брачната половинка му Миряна са разграничени , гласи последната световна клевета, дочу HotArena .

Според информацията в арт средите, той се е изнесъл от фамилния им дом и пиарката на бТВ живее сама с двете им момчета Филип и Дамян. Галерия потърси за коментар и двамата, само че те изрично отхвърлиха да разясняват обстоятелствата към персоналния си живот. Но и не отхвърлиха раздялата. 

Миряна помоли да не разисква тематиката, а Ивайло показа сбито: " Никъде до момента не съм приказвал за това. И ще се въздържа от коментар за момента ". Колеги на артиста споделиха пред Галерия , че той е прекомерно загадъчен в последно време. Само знаят, че Ивайло и Миряна са създали опит да се съберат в името на децата си , само че за момента не се знае какво се случва и по какъв начин ще се развият техните връзки. 

По подигравка на ориста, и героят му от " Пътят на достойнството " е изоставен от жена си, която отпътува за чужбина. В действителния живот не е ясно дали той е напуснал фамилния дом или жена му го е изоставила. Факт е, че от година Миряна не е качвала техни фотоси във Facebook . Последната обява на Ивайло, обвързвана с жена му, е от 21 ноември предходната година, когато е разгласил нейна фотография с двете им момчета, под която е написал: " Честит празник на християнското семейство! Не мога да не споделя тази хубост, на която се любувам у дома ". 

Новината за раздялата им шокира мнозина, защото тя минаваха за едно от най-стабилните фамилии в светските среди. Вярват в фамилните полезности, не пропущат неделните служби и са дружно от съвсем десетилетие. Нещо повече, преди сватбата си не са имали интимни връзки и първата им целувка е била пред олтара, през 2012 година. 

Актьорът постоянно е споделял, че той е по-романтичният от двамата и с Миряна се стремят да поддържат връзката си жива и да не се оставят на ежендевието да ги завладее. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР