Актьорът и половинката му са женени повече от 16 години,

...
Актьорът и половинката му са женени повече от 16 години,
Коментари Харесай

Краси Радко ще става баща след 16 години неуспешни опити

Актьорът и половинката му са женени повече от 16 години, в които неведнъж са правили опити да имат собствен правоприемник, само че безрезултатно. И двамата отклоняваха въпросите за какво към момента нямат деца с опрощение, че кариерите им стоят преди всичко и към момента не се усещат подготвени, само че истината била, че чудото просто не се случвало.

Бременността на Станислава към този момент ѝ личала и необятните облекла не успявали да скриват наедрялото ѝ коремче. Доскоро актрисата бе мъчително слаба и се говореше, че даже е заболяла от анорексия в резултат на изтощителните диети, на които се подлагала редовно, само че към този момент изглеждала по-жизнена и очевидно била наддала килограми. За 44-годишната брачна половинка на Радков това ще бъде първо раждане и тя била извънредно уплашена, поради обстоятелството, че е очаквала този миг толкоз дълго. Комикът от Шоуто на Слави също бил на тръни и споделил единствено на най-близките си хора щастливата новина, тъй като се тормозил да не станат жертва на уроки и неприятни очи.

Полът на бебето им към този момент бил явен, само че се пазел в безспорна загадка. Станислава се подложила на всички типове новаторски и извънредно скъпи проучвания, с цел да се успокои, че всичко с плода е наред. Преди време самата тя бе споделила, че в случай че в миналото Бог реши да има дете, би желала то да бъде момиче. „ Още като прочетох „ Железният светилник “, знаех, че ще имам щерка и ще се споделя Ния “, разяснява Ганчева. Макар да не смеели още да купуват движимости за първородната си рожба, въпреки всичко оглеждали за детски мебели в огромните столични магазини, тъй като през предходната година двамата се реалокираха в ново жилище, което в този момент се нуждаело от преустрояване, с цел да има място за пеленачето.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР