Актьорът и бивш състезател по кеч Дуейн Джонсън-Скалата оглави годишната

...
Актьорът и бивш състезател по кеч Дуейн Джонсън-Скалата оглави годишната
Коментари Харесай

Ето кой е най-високоплатеният актьор в света

Актьорът и някогашен играч по кеч Дуейн Джонсън-Скалата оглави годишната ранглиста на " Форбс " за най-високоплатен артист. За една година той е изкарал 89,4 милиона $. За последно Скалата оглавяваше класацията през 2016 година
Голяма част от високите доходи на Скалата са вследствие на триумфа на кино лентата „ Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата “. Освен това той взе участие в няколко кино лентата от поредицата „ Бързи и гневни “, в това число последния „ Хобс и Шоу “.
„ Той е звездата, която наемаш в случай че искаш кино лентата ти да прави пари. Винаги работи, неотклонен е. “, споделя анализаторът Пол Дергарабедян.
Многомилионните приходи на Дуейн Джонсън са резултат от метода, по който са структурирани договорите му с филмовите компании. Поради огромната му популярност и положителни финансови резултати на филмите с негово присъединяване, фирмите му заплащат двуцифрен хонорар в милиони долари, в композиция с % от облагата на всеки филм.
Приходите от Холивуд надалеч не са единствените пари, които Скалата изкарва.
47-годишният артист има участия в телевизионно шоу по HBO, като в същото време е водещ на играта „ Тайтън Геймс “ по американската Ен Би Си.

В допълнение Скалата има доста доходоносна линия дрехи за фитнес, както и редица рекламни контракти.
„ Дуейн Джонсън е мултиплатформена, саморекламираща се марка. Няма различен като него. “, споделя Дергарабедян.
На второ място в класацията на „ Форбс “ по доходи е Крис Хемсуърт. Австралиецът е изкарал 76,4 милиона $, най-вече от присъединяване си във филмовата поредност „ Отмъстителите “. Няколко артисти от свръхдоходоносната серия от филми на Марвел се класират в топ 10 на тазгодишното нареждане.
Класацията е за интервала юни 2018 – юни 2019 година, когато Марвел пусна „ Отмъстителите: Краят “, най-доходоносния филм в историята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР